CNingatlan

100% Magyar kisvállalkozás

Cégünk lakások, házak, kereskedelmi és ipari ingatlanok eladásával, kiadásával, kezelésével, magánszálláshelyek, egyéb szálláshelyek, közösségi szálláshelyek üzemeltetésével, kezelésével, ezekkel kapcsolatos szolgáltatások és tanácsok nyújtásával foglalkozik Budapesten. Fiatalos, dinamikus, tapasztalt csapatunk, közvetlen és állandó partnereinkhez tartozó épületenergetikai szakértővel, értékbecslővel és ügyvéddel segíti ügyfeleink ingatlan és jogi ügyleteinek intézését.

... 2007 óta az Önök szolgálatában!

Tisztelt Leendő ügyfelünk!

Cégünk egész Budapesten áll rendelkezésére lakás, ház, üzlethelyiség, iroda, vendéglátó-ipari egység, építési telek, nyaralók, vagy akár ipari ingatlan, szálloda eladásában vagy kiadásában, kezelésében vagy értékbecslésében. Az “olcsó ingatlan”-tól a “luxus ingatlan”-ig, étteremtől az irodaházig, a megfelelő csapat fog ingatlan referenseink közül Önnel és igényeivel foglalkozni. Értékbecslő kollégánk immáron több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik lakó és kereskedelmi ingatlanok értékelés ében és értékesítésében egyaránt. Ügyvéd partnerünk szakszerűen, gyorsan, precízen és kedvezményes áron áll ügyfeleink rendelkezésére rengeteg tapasztalattal, ingatlan adásvételi szerződés, valamint cégügyek kérdésében.

Állandó és folyamatosan változó akcióink olyan kedvezményeket nyújtanak, melyek más ingatlan közvetítő irodánál nem találhatóak.

Amennyiben a megfelelő ingatlan nincs az adatbázisunkban, és Ön nem talál az igényeinek megfelelő ingatlant, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és mondja el a keresett ingatlan paramétereit! Mi megkeressük önnek a megfelelő ingatlan t, amilyen gyorsan csak lehet! Hatékony módszereinknek és profi együttműködő ingatlan iroda partnereinknek köszönhetően, a kérések 70%-ában 1-2 héten belül megtaláljuk az ügyfeleink által keresett ingatlan t. Így Ön továbbra is mindent egy helyen intézhet.

Telefon: +36 30 480 0653

A méret a lényeg?

A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének tagjaként, amennyiben minket megbíz, megkapja a további több mint 200 ingatlaniroda munkáját egyetlen szerződéssel…

Amennyiben eladó vagy kiadó ingatlan értékesítéséhez keres megbízható partnert, kérjük keresse meg az ingatlan tipusához és a szolgáltatáshoz tartozó ingatlan referensünket:

Lakó és üzleti ingatlanok, üzlethelyiségek közvetítése: +36 30 480 0653

Kezelés, üzemeltetés, ingatlanszakértői vélemény, értékbecslés: +36 30 480 0653

Cégünk partnerei segítségével Ügyfeleink rendelkezésére áll ingatlanközvetítésértékbecslésenergetikai tanúsítvány kiállítása, ingatlankezelés és ügyvédi szolgáltatások mellett: kedvezményes lakberendezési (egyedi bútorkészítéstől a látványtervig) és felújítási szolgáltatásokkal.