CNingatlan

100% Magyar kisvállalkozás

Cégünk lakások, házak, kereskedelmi és ipari ingatlanok eladásával, kiadásával, kezelésével, magánszálláshelyek, egyéb szálláshelyek, közösségi szálláshelyek üzemeltetésével, kezelésével, ezekkel kapcsolatos szolgáltatások és tanácsok nyújtásával foglalkozik Budapesten. Fiatalos, dinamikus, tapasztalt csapatunk, közvetlen és állandó partnereinkhez tartozó épületenergetikai szakértővel, értékbecslővel és ügyvéddel segíti ügyfeleink ingatlan és jogi ügyleteinek intézését.

... 2007 óta az Önök szolgálatában!

Tisztelt Leendő ügyfelünk!

Cégünk egész Budapesten áll rendelkezésére lakás, ház, üzlethelyiség, iroda, vendéglátó-ipari egység, építési telek, nyaralók, vagy akár ipari ingatlan, szálloda eladásában vagy kiadásában, kezelésében vagy értékbecslésében. Az “olcsó ingatlan”-tól a “luxus ingatlan”-ig, étteremtől az irodaházig, a megfelelő csapat fog ingatlan referenseink közül Önnel és igényeivel foglalkozni. Értékbecslő kollégánk immáron több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik lakó és kereskedelmi ingatlanok értékelés ében és értékesítésében egyaránt. Ügyvéd partnerünk szakszerűen, gyorsan, precízen és kedvezményes áron áll ügyfeleink rendelkezésére rengeteg tapasztalattal, ingatlan adásvételi szerződés, valamint cégügyek kérdésében.

Állandó és folyamatosan változó akcióink olyan kedvezményeket nyújtanak, melyek más ingatlan közvetítő irodánál nem találhatóak.

Amennyiben a megfelelő ingatlan nincs az adatbázisunkban, és Ön nem talál az igényeinek megfelelő ingatlant, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és mondja el a keresett ingatlan paramétereit! Mi megkeressük önnek a megfelelő ingatlan t, amilyen gyorsan csak lehet! Hatékony módszereinknek és profi együttműködő ingatlan iroda partnereinknek köszönhetően, a kérések 70%-ában 1-2 héten belül megtaláljuk az ügyfeleink által keresett ingatlan t. Így Ön továbbra is mindent egy helyen intézhet.

Telefon: +36 30 480 0653

A méret a lényeg?

A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének tagjaként, amennyiben minket megbíz, megkapja a további több mint 200 ingatlaniroda munkáját egyetlen szerződéssel…

Amennyiben eladó vagy kiadó ingatlan értékesítéséhez keres megbízható partnert, kérjük keresse meg az ingatlan tipusához és a szolgáltatáshoz tartozó ingatlan referensünket:

Lakó és üzleti ingatlanok, üzlethelyiségek közvetítése: +36 30 480 0653

Kezelés, üzemeltetés, ingatlanszakértői vélemény, értékbecslés: +36 30 480 0653

Cégünk partnerei segítségével Ügyfeleink rendelkezésére áll ingatlanközvetítésértékbecslésenergetikai tanúsítvány kiállítása, ingatlankezelés és ügyvédi szolgáltatások mellett: kedvezményes lakberendezési (egyedi bútorkészítéstől a látványtervig) és felújítási szolgáltatásokkal.

Hírek és frissítések:


  • Hostelek, külföldieknek rövid távra kiadható egyéb szálláshelyek kialakításában, engedélyeztetésében, bejelentésében és üzemeltetésében tapasztalattal állunk rendelkezésére!
  • Szolgáltatásaink bővültek: 2012-ben ügyfeleink számára kedvezményes áron tudjuk nyújtani partnerünkön keresztül a kötelező energetikai tanúsítványok kiállítását!
  • Szolgáltatásaink bővültek: Idén kedvezményesen tudjuk vállalni ügyfeleink számára ingatlana teljes körű felújítását
  • Boldog, sikerekben gazdag Új Évet kívánunk minden kedves Ügyfelünknek. Kívánjuk, hogy akinek még nem sikerült, találja meg otthonát az idei évben!
  • Kellemes Ünnepeket Kívánunk minden kedves Ügyfelünknek!
  • Dátum és névnap emlékeztető, valamint kölcsönösségen alapuló hirdetések megjelenése a nyitóoldalon.
  • Folyamatosan keresünk és kínálunk eladó és kiadó éttermeket, kávézókat, sörözőket.
  • Eladó és kiadó ipari ingatlanokkal foglalkozó oldalunk átdolgozva és frissítve.
  • Üzleti ingatlanokon belül saját csoportot kaptak a vendéglátó-ipari ingatlanok (étterem, söröző, kávézó, borozó).
  • A CNingatlan ingatlanközvetítő irodán belül specializált csoport foglalkozik a vendéglátó-ipari ingatlanok közvetítésével.
Saját oldalaink:

ingatlanközvetítés

Vendéglátóingatlanok.hu

 

EladóKiadóÜzletek.hu

 

IngatlanBonus.hu

 


Ingatlan Bonus Kft. | C00569/2011 | 06438/2010

CasaNostra – CNingatlan ingatlan közvetítés, kezelés, értékbecslés 2007-2015 Budapest – weblap: Rat-Design webstudio

We’re listed in Real-Estate-Agents.comCégkeresőwww.webtelefonkonyv.huhttp://hasznosoldalak.hu/ Nyílászáró: ablakguru

eladó kiadó ingatlan lakás ház üzlet garázs telek iroda kereskedelmi és ipari ingatlan Budapesten ingatlan kezelés albérlet hitel ügyvéd egy helyen cningatlan Budapest

Az Önök által leginkább keresett kulcsszavak honlapunkon:ingatlan eladó kiadó CNingatlan albérlet lakás ház Real Estate hitel Property üzlethelyiség For Sale apartement
ingatlanok ingatlan kezelés rental flat in Budapest kiadás ingatlanközvetítés irodák telkek üzletek értékbecslés
vendéglő hitel közvetítő budapest budapesten eladó házak buy flats and houses in budapest olcsó ingatlan
eladó budapesti ingatlanok eladó olcsó ingatlanok hitel közvetítés budapest hitelügyintézői munkakörbe
ipari ingatlan közvetítés kiadó üzlet ingatlan management vendéglátó üzlethelység kiadó kiadó lakás Budapest
eladó, kiadó vendéglátó-ipari ingatlan, étterem, söröző, kocsma, borozó, póker klub, cukrészda, kávézó
ügyvéd, adásvétel, adásvételi szerződés, ingatlanjog, energetika, energetikai tanúsítvány, zöldkártya

 


CNingatlan Real Estate agency and property management
CNingatlan Immobilienbüro