Ingatlan
Befektetés

Ingatlan befektetési szolgáltatásunk

Amennyiben szeretne ingatlant hasznosítani, akár hosszú távú kiadással, akár külföldiek részére, akár rövid távú kiadássalairbnbbookingapartman üzemeltetésével, hostelként való hasznosítással, mi partnerei lehetünk az üzemeltetésben, a kialakításban, a tervezésben – kalkulációban – üzleti terv kidolgozásában, a bejelentésben és teljes legalizációban, a felkészülésben de akár a megfelelő ingatlan felkutatásában, értékbecslésben és hozamkalkulációban is.

Ha kiszemelt egy ingatlant, de még nem vette meg:

Vállaljuk az ingatlan megtekintését, felmérését, értékbecslését, megvalósíthatósági tervének elkészítését, hozamkalkulációját. Hogy biztosra mehessen, és csak olyan ingatlant vegyen meg, amely megéri a vételárát és amely hasznosítható az Ön elképzelései szerint, valamint az elvárt hozamot is tudja hozni.

Ha már vett egy ingatant, de még nem döntött hogyan hasznosítsa:

Vállaljuk az ingatlan megtekintését, felmérését, a hasznosítási terv és az üzleti terv elkészítését, hogy képet kapjon arról, hogyan lehet a legoptimálisabban hasznosítani az adott ingatlant.

Ha még csak a befektetési szándék van meg:

Vállaljuk a megfelelő ingatlanok felkutatását is. Végig az ügymenet során Ön mellett leszünk.

Mit tudunk Önnek megspórolni?

Pénzt. Időt. Energiát. És még több pénzt.

Mitől tudjuk megóvni?

  • Attól, hogy sokkal többet fizessen egy ingatlanért, mint amennyit az ér, vagy amennyiért egy másik hasonló ingatlant megkaphatna ami ugyanannyi vagy akár több hozamot és hasznot hozhat Önnek
  • Attól, hogy olyan ingatlant vásároljon egy bizonyos befektetési célból, amely ingatlan arra a célra nem alkalmas
  • Attól, hogy akár jó szándékból is, de félrevezessék

Természetesen ez a szolgáltatás pénzbe kerül, de...

  • … jóval többet megspórolhat Önnek, mint amennyibe kerül
  • … végső soron ingyenes, hiszen ha később az üzemeltetéssel is bennünket bíz meg, az Ön által kifizetett szolgáltatási díjat az akkori szolgáltatási díjunkból levonjuk!